Κονσερτίνα Επίπεδη

Κονσερτίνα Επίπεδη

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Ύψος ρολού: 45cm
Μήκος ρολού: 21m

Η επίπεδη κονσερτίνα έχει σχεδιαστεί, για να προστατεύει τις εγκαταστάσεις σε αστικές περιοχές εκεί που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η κυκλική κονσερτίνα, λόγω του ογκώδους μεγέθους της. Μπορεί να εγκατασταθεί σε όλους τους τύπους των περιφράξεων σαν εμπόδιο και σαν επιπλέον φράκτης.

Είναι κατασκευασμένη από διάφορα επίπεδα λωρίδες, δεν υπερβαίνει τις διαστάσεις του φράχτη, έχει μια λιγότερο επιθετική εμφάνιση και είναι προτιμότερο να δημιουργήσει εμπόδια σε δημόσιους χώρους. Πολύ πιο τακτοποιημένη από την κυκλική κονσερτίνα, η επίπεδη είναι η καλύτερη επιλογή για εγκαταστάσεις όπου απαιτείται περιποιημένη εμφάνιση.

Η επίπεδη κονσερτίνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναβαθμίσει οποιαδήποτε υπάρχουσα περίφραξη ή τοίχο. Εξαιτίας της σταθερής κατασκευής του, δεν προεξέχει σε γειτονικές ιδιοκτησίες και δεν θα έβλαπτε αθώους περαστικούς στο πέρασμα τους. Για να έχετε μια αποτελεσματική και ολοκληρωμένη λύση φράχτη, εγκαταστήστε επίπεδη κονσερτίνα.

Κατασκευάζεται από λαμαρίνα θερμού γαλβανίσματος πάχους 0.5mm και σύρμα γαλβανιζέ υψηλού άνθρακα πάχους 2.5mm.
Κάθε κύκλος σπείρα συνδέεται στο κέντρο, με μία σειρά μεταλλικά κλιψάκια και στο πάνω και κάτω μέρος με συρμάτινα δαχτυλίδια θερμού γαλβανίσματος 2mm.

Το κλιψάκι είναι κατασκευασμένο από λαμαρίνα θερμού γαλβανίσματος ή ανοξείδωτου χάλυβα πάχους 1.25mm, αυτό το κάνει ακατόρθωτο να ανοίξουν ακόμα και με ειδικό εργαλείο. Η χρήση των γαλβανισμένων υλικών παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής των προϊόντων.

Η επίπεδη κονσερτίνα επειδή φέρει ατσαλόσυρμα, δεν κόβεται όπως ένα κοινό αγκαθωτό σύρμα, εγκαθίσταται εύκολα και αποσυναρμολογείται,
επιτρέποντας να το χρησιμοποιήσετε επανειλημμένα. Είναι η πιο οικονομική και αποτελεσματική λύση για την προστασία της περιουσίας σας από διαρρήξεις.

Χρήσεις: εργοστάσια, αεροδρόμια, υποσταθμούς ρεύματος, φυλακές υψίστης ασφαλείας, νοσοκομεία, δρόμους,
σπίτια, εργοτάξια, μπαλκόνια, σκεπές κτηρίων, λιμάνια, φωτοβολταικά πάρκα, πάρκινγκ, παράθυρα, επάνω σε τσιμεντένια τοιχία και όπου χρειάζεται επιπλέον ασφάλεια.
Μπορεί να στηριχτεί επάνω σε τσιμεντένιο τοιχίο ,επάνω σε ειδικές βάσεις, να βιδωθεί, να κρεμαστεί ή και να δεθεί.

Η συσκευασία μπορεί να είναι ατομική χάρτινη συσκευασία (ακριβότερη λύση) ή ομαδική με μεταλλικό τσέρκι πάνω σε ξύλινη παλέτα με περιτύλιξη οντουλέ χαρτονιού.

Δείτε το pdf με τους τύπους: BT10 BT22 BT25

 

Θα χρειαστείτε επίσης

contact

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εργοστάσιο: 2310 795992, 2310 527742

newsletter

Catalogue

ESPA Banner
ISO Banner